Mezuniyet Töreni ve Prova Duyurusu

Prova Tarihi

20 Haziran 2019Perşembe saat:17:00

Sevgili Mezun/Mezun Adayı Öğrencilerimiz

02 Temmuz 2019 Salı günü yapılacak olan mezuniyet töreni öncesinde 20 Haziran 2019Perşembe günü mezuniyet provası yapılacaktır. Mezuniyet törenine katılacak tüm mezun durumundaki öğrencilerimizin mezuniyet provasına katılması gerekmektedir.

Törene katılacak tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Tüm mezun adaylarımızı, yakınlarını, akademik ve idari personelimizi mezuniyet günü aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Gerekli Bazı Bilgiler:

·         Fakültemiz Mezuniyet töreni ve provası Üniversitemiz stadyumunda yapılacaktır.

·         Mezun aday; lisans öğrencileri için 8. Yarıyıl öğrencilerini kapsamaktadır.

·         Kep-binişi olmayan adayın ismi mezuniyet töreni listesinde yer almayacaktır.Tören alanında biniş ve kep dağıtımı kesinlikle yapılmayacaktır.

·         Tören bitiminde kep ve binişler tören alanı girişinde kurulacak iade masasına imza karşılığı teslim edilebilir.

·         Tören bitiminde kep ve binişlerinizi iade etmeniz için son gün 12 Temmuz 2019 Cuma günüdür. Bu tarihten sonra biniş ve kep iadesi kabul edilmeyecektir.

·         Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1 saat önce törende kendilerinden sorumlu araştırma görevlisi ile bir araya gelmeleri gerekmektedir.

·         Öğrenciler binişlerini giymeden sahneye çıkamayacaklardır.

·         Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören esnasında sahnede yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.